تحلیل ذوب شماره ۱۱ | موج شماری ذوب به سبک نئوویو

بررسی روند هفتگی و روزانه سهم ذوب آهن اصفهان

7.3k
بازدید

با نام و یاد خدای مهربان و عرض سلام و ادب خدمت شما همراهان گرامی انستیتو ایران نئوویو. در خدمت شما هستیم با تحلیل ذوب شماره ۱۱ که از سهم های شگفتی ساز بازار بوده است و مدتها پیش در کمترین قیمت های این سهم تحلیلی از آن ارائه کرده بودیم. حال به شرح تحلیل قبل و تحلیل جدید این سهم خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.

نتیجه تحلیل شماره ۱۰ ذوب :

اگر به تحلیل شماره ۱۰ ذوب نگاهی بیندازید در آن تحلیل با حد ضرر 67 تومان حد سود 270 تومان را بیان کرده بودیم که سهم بدون زدن حد ضرر تا تارگت اعلام شده پیشروی کرد و فراتر نیز رفت. این میزان رشد حدود ۳۰۰ درصد بازدهی ایجاد کرد. اما ساختار صعود سهم اطلاعاتی را جهت تجمیع بهتر امواج در اختیارمان قرار داده است که در تحلیل ذوب شماره ۱۱ خدمتتان ارائه خواهد شد.

شرح تحلیل ذوب شماره ۱۱ :

با شکل گیری امواج بیشتری در سهم ذوب طبق تصویر تحلیل ذوب شماره ۱۱ مشخص شد که این سهم یک مثلث انقباضی بزرگ را کامل کرده و از آن خارج شد.تکمیل مثلث در قیمت 80 تومان شکل گرفت و پس از آن شاهد رشد سهم تا حدود 400 تومان بوده ایم. امواج داخلی مثلث با کانال بندی و لیبل های آبی رنگ مشخص شده اند. اما موضوع مهم ساختار رشد بعد از مثلث می باشد که به آن خواهیم پرداخت.

تحلیل ذوب تایم فریم هفتگی

تحلیل ذوب شماره ۱۱ | موج شماری ذوب به سبک نئوویو | تایم هفتگی
Zob NEoWave Analysis 11 | Weekly Cash Data

رشد بعد از مثلث را با توجه به تناوب های شکل گرفته و ساختار داخلی امواج نمی توان به صورت یک ساختار شتابدار یکپارچه در نظر گرفت. همچنین بر طبق اصل درجه که آن را گسترش داده ایم و در آموزش صفر تا ۱۰۰ نئوویو نیز موجود است هر سری ساختاری ای که بخواهیم شمارش کنیم که موید یک ساختار شتابدار یکپارچه باشد به مشکل درجه بر خواهد خورد. از طرفی ساختار رشدی که بعد از ایکس (X) موج اول در تصویر تحلیل ذوب شماره ۱۱ تایم فریم روزانه مشخص شده است به وضوح یک ساختار سه موجه به صورت abc می باشد که همین موضوع نیز یک خط راهنمای دیگر است که ساختار صعود ذوب پس از مثلث یک ساختار ترکیبی است نه شتابدار.

بنابراین طبق تصویر تحلیل ذوب شماره ۱۱ صعود این سهم را به شکل ترکیبی شمارش کرده ایم که ساختار آن تا اینجای کار می تواند زیگزاگ+فلت باشد. که هم اکنون در موج (B) از این فلت قرار داریم.

چشم انداز پیش رو :

با تکمیل موج (B) از فلت شاخه (C) را خواهیم داشت که یک موج صعودی می باشد که می تواند به هدفی در حدود 490 تا 600 تومان دست پیدا کند. ساختار موج (B) یک مثلث ریورس انقباضی می باشد که هم اکنون در موج D آن قرار داریم و یک موج E کوتاه خاتمه دهنده آن خواهد بود. این ساختار در تصویر با لیبل ها و کانال بندی سبز رنگ مشخص شده است.

تحلیل ذوب تایم فریم روزانه

تحلیل ذوب شماره ۱۱ | موج شماری ذوب به سبک نئوویو | تایم روزانه
Zob NEoWave Analysis 11 | Daily Cash Data

بعد از تکمیل فلت انتهای چارت اگر در این سهم یک ایکس موج دیگر شکل بگیرد ساختار می تواند بصورت سه گانه نیز توسعه پیدا کند که ساختار سوم نیز می تواند یک فلت یا مثلث باشد. اما این مورد را نیز باید در نظر گرفت که اگر بعد از شکل گیری موج (C) از فلت دوم صعود سهم خاتمه یابد این موج (C) در زمان کمتری نسبت به شکل گیری اش بازگشت خواهد شد. پس هر دو احتمال را برای ترید بر روی این سهم باید در نظر گرفت. بنابراین (X) دوم را در تصویر تحلیل ذوب شماره ۱۱ به صورت نقطه چین رسم کرده ایم.

راهنمای ترید :

پیشنهاد ما این است که بعد از شکل گیری موج (C) از فلت دوم طبق تحلیل ذوب شماره ۱۱ از ترید خارج شده و اجازه دهید سهم نمایان کند که قصد شکل گیری یک (X) موج دیگر را دارد یا قصد نزول شارپ و بازگشت موج (C) را دارد. اگر (X) موج دوم ساخته شد باز هم می توان برای اهداف بالاتر سهم ذوب اقدام به پوزیشن گیری کرد. ساخته شدن این موج احتیاج به حمایت حقوقی های این سهم خواهد داشت.

اطلاع از
29 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین رای
بازخورد درون خطی
مشاهده تمام نظرات
ح.م.

سلام آقای حیمی . وقت بخیر.اگر فرصت داشتین محبت کنین تحلیل جدیدی از ذوب بگذارید.خیلی سپاس

محمد جنتی

باسلام و تشکر بابت تحلیلهای ممتاز ،لطفا در صورت امکان تحلیل سهم ذوب را بروز رسانی نمایید. ممنون

hrrsrv1359

درود جناب رحیمی. میشه خواهش کنم تحلیل رو به روز رسانی بفرمائید.

مهران نیرومند

با سلام خدمت استاد رحیمی دو تا مورد رو میخواستم بپرسم اگه لطف کنید و راهنمایی کنید
1 . نرم افزاری که برای تحلیل هاتون استفاده میکنید اسمش چی هست
2 . در مورد ابزار فیبو اینکه من با رهاورد 365 فیبو پروجکشن میزنم اما نسبتها با نسبت های که شما روی چارت دارین خیلی فرق میکنه اگه صلاح دیدین در این مورد هم راهنمایی کنید با تشکر از تحلیل های بسیار عالیتون که خیلی یاد گرفتم از شما

مهران نیرومند

سلام ، واقعا ممنونم که لطف کردید و جواب دادین
شاد و پیروز باشید

فرزاد توكلي

با سلام فراوان و خسته نباشيد مجدد استاد من منظورم همين موج B بود كه شما يك مثلث ريورس انقباضي در نظر گرفته بوديد رو عرض كردم كه ظاهراً شكل تغيير كرده و مثلث انقباضي افقي شده ولي من يك مشكلي دارم اينكه اگر بخوايم كل روند رو فلت در نظر بگيريم اين موج B حداقل رو نميتونه در آخرين موج مثلث رقم بزنه و ساختار يك فلت رو تشكيل بده احتمال تشكيل يك مثلث خنثي بزرگتر رو ميشه داد كه موج A همينطور كه شما تشخيص داديد يك تركيبي شده باشه و در موج B يك مثلث افقي شكل…  ادامه نوشته »

فرزاد توکلی

باسلام خسته نباشید خدمت استاد رحیمی با توجه به تحلیل فوق که موج A به شکل زیگزاگ دوگانه در نظر گرفتید موج بعدی بسط بیشتری پیدا کرده و به نظر تبدیل شده به یک مثلث انقباضی افقی که هم اکنون در موج d از این مثلث قرار گرفته و احتمالا تا محدوده 188 رشد کرده و بعد وارد موج e از این مثلث میشه چنانچه استاد این موج رو B لیبل بزنیم انتظار داریم بعد از این مثلث موج صعودی بعد به اندازه 75 درصد تا 125 درصد اکسپنشن بلندترین موج مثلث رشد کنه یا میزان رشد موج بعدی رو…  ادامه نوشته »

کامران

سلام استاد سپاس بی کران بابت تحلیل هاتون…
در مورد ذوب میشه یه توضیح بدید که الان در چه موج یا ریز موجی هستیم؟…و چه تارگتی پیش بینی میکنید برای ذوب؟
و اگر میشه و صلاح میدونید چارت رو آپدیت کنید…چون به نظر اصلاح سهم خیلی بیشتر طول کشیده..
ممنونم

مشاهده دیگر مطالب

See other content