تحلیل شاوان شماره ۳ | موج شماری شاوان به سبک NEoWave

تداوم روند صعودی

1.7k
بازدید

با نام و یاد خدای مهربان و عرض سلام و ادب خدمت همراهان گرامی انستیتو ایران نئوویو . در خدمت شما هستیم با تحلیل شاوان شماره ۳ که بروز رسانی تحلیل قبل این سهم می باشد. حد ضرر تحلیل قبل این سهم تا کنون پابرجا بوده است و سهم مطابق با آن وارد مدار صعودی شده است، در حال حاضر بدلیل درخواست سهامداران شاوان بروز رسانی تحلیل قبل را تقدیم حضورتان می کنیم. با ما همراه باشید.

شرح تحلیل شاوان شماره ۳ :

طبق آنچه در تحلیل شاوان شماره ۲ عرض کرده بودیم این سهم در بلند مدت درون یک موج B از جنس ایزومتریک (IsoMetric) می باشد که ساختار آنرا در تصویر زیر مشاهده می کنید. اما در تحلیل قبل موج D از این ساختار ایزومتریک را به شکل یک مثلث خنثی متصور بودیم که تائیدیه پساالگویی این الگو فراهم نشد، لذا ناگزیر به اعمال تغییرات اندکی در شمارش قبل هستیم.

در تحلیل شاوان شماره ۳ نیز الگوی موج B بزرگ همان ایزومتریک می باشد اما ساختار موج C و D آنرا مقداری تغییر داده ایم تا با امواج جدیدی که به سهم اضافه شده است تطبیق یابد و قوانین مورد نیاز پاس شود و بتوانیم براورد بهتری از وضعیت سهم داشته باشیم. اما آنچه که در این تحلیل قابل عرض است تکمیل ساختار موج D ایزومتریک و ورود سهم به فاز صعودی یا همان موج E‌ می باشد.

از نشانه های ورود این سهم به درون موج E‌ طبق تحلیل شاوان شماره ۳ سطح فلیپ سبز رنگی است که سهم ایجاد کرده است. بدین صورت که یک ناحیه مقاومتی توسط سهم شکسته شده و سپس شاهد تثبیت قیمت بالای این سطح می باشیم که حال تبدیل به یک سطح حمایتی شده است. این سطح بین قیمت های ۱۳۳۴۹ تا ۱۴۰۵۱ می باشد.

تحلیل شاوان شماره ۳ | موج شماری شاوان به سبک NEoWave
Shavan NEoWave Analysis 03 | Weekly Cash Data

چشم انداز پیش رو :

چنانچه عرض شد سهم پس از عبور از یک سطح مقاومتی، بالای این سطح به تثبیت پرداخته است. این تثبیت به شکل یک مثلث همگرا می باشد که با کانال بندی قرمز رنگ مشخص شده است. با توجه به این مثلث و حضور قیمت بالای سطح مقاومتی مستحکم انتظار داریم سهم از همان ناحیه حمایتی که عرض شده تا سطح تارگت ترسیم شده رشد داشته باشد که البته این رشد دارای اصلاح هایی در میانه راه خواهد بود.

حد سود این سهم بین اعداد ۲۸۲۷ تا ۳۵۱۵ ترسیم شده است که اندازه نرمال موج E ایزومتریک و همچنین یک ناحیه مقاومتی از گذشته چارت می باشد. همچنین اگر صعود شاوان را کانالیزه کنیم ناحیه مذکور سقف کانالی می باشد که خط بالای آنرا به شکل نقطه چین در تصویر تحلیل شاوان شماره ۳ رسم کرده ایم.

حد ضرر سهم نیز زیر کف تثبیت شده قبلی و زیر سطح فلیپ قرار دارد که می تواند جایگاه مناسبی برای اعتبار یا عدم اعتبار تحلیل باشد. این حد ضرر حدود ۱۲ درصد با محدوده مناسب خرید سهم که همان سطح حمایتی می باشد فاصله دارد. از آن سو تارگت سهم نیز با قیمت گفته شده ۱۲۰ درصد فاصله دارد که این اختلاف بزرگ نشان دهنده ریوارد به ریسک بسیار مناسب این سهم در جایگاه فعلی و بر اساس این تحلیل می باشد.

اطلاع از
7 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین رای
بازخورد درون خطی
مشاهده تمام نظرات
امیر رضا

سلام و عرض ادب
اگه زحمتی نیست شاوان و تاپیکو رو بررسی کنین

طاها

درود بر شما
اگه امکانش هست شاوان رو بروز رسانی کنید, و داخل کانال تلگرامی تون قرار بدین
با تشکر

میثم

سلام من ونفت را از ۲۰۸۰ دارم نظر شما چیه بفروشم یا نگه دارم

امیری

با عرض سلام خدمت استاد گرامی جناب آقای رحیمی.در تحلیل فوق (یعنی شماره 3 شاوان) موج B را ایزومتریک در نظر گرفته اید.در حالیکه در ویدیوی آموزشی چنین ذکر کرده اید که در یک الگوی ایزومتریک ، زمانگیرترین موج ، B یا D می باشد.در حالیکه در تحلیل فوق موج C زمانگیرتر از دو موج مذکور است.این تناقض چطور قابل توجیه است.
متشکرم.

مشاهده دیگر مطالب

See other content